Mos humbisni mundësinë, për vetëm 399 euro pako promocionale deri në fund të vitit, të udhëtoni dhe punoni me 2700 euro pagë mujore minimale.

Dëshiron të jesh pjesë e ekuipazhit të jahteve më luksoze nëpër Evropë? Lundroni, mësoni dhe zhvilloni personalitetin tuaj përkrah shkëlqimit të botës luksoze.

Dëshiron ta ndryshosh jetën në aaspektin financiar dhe emotiv? BASHKANGJITU! Vendet ngadalë po mbushen, 399 euro të ndajnë nga aventura jetësore e rradhës!

Eksperienca, paratë, shëtitja dhe personalitetet që do ti njohësh nëpër Evropë, krijimi i miqësive të reja, dashuria, shoqëria dhe shumë momente të bukura janë këtu. Duhet të vendosësh dhe të aplikosh! BASHKANGJITU!
5
1 +
Klientë të kënaqur

Vjet eksperiencë

Oxxon Vacancies
Nevojiten 2400 të rinj nga Maqedonia, me pasaportë të Maqedonisë. Nga mosha 21 deri 42 vjeçare.

I inkurajojmë të gjithë: kamarierë, pastrues, kuzhinierë, elektricistë, hidraulikë, mjeshtër shtëpiak, motër medicinale, muzikantë, fotografë, dhomë rregullues, banakierë, mikpritës, masazhatorë...etj të na bashkohen në historinë e re dhe të nisin një jetë të re, njohje të reja dhe fitime të mëdha të reja!

Oxxon Vacancies
Bashkarisht të realizojmë aventurën më të madhe të JAHTEVE LUKSOZE dhe ANIJEVE TË LUMENJVE nëpër Evropë.
Fitimi mujor minimal – 2700 EURO
Kontratë pune minimale – 3 muaj.
3
1 +
Rrogë minimale

Muaj - kontratë minimale për punë

1
Pako promocionale

Oxxon Vacancies
PAKO PROMOCIONALE DERI NË SHKURT për 399 euro !!!

SEZONI I RI PËR JAHTET DHE ANIJET FILLON NË MUAJIN JANAR, SHKURT DHE MARS, deri atëherë të mbledhim numër sa më të madh të njerëzve dhe shoqërisë!

Oxxon Vacancies

Në pako përfshihen:

TRAJNIMI i kandidatëve

(10 ditor) - trajnim i kompletuar i kandidatëve varësisht nga profesioni për të cilin aplikojnë, përgatitje e kandidatëve për punë dhe siguri në anije, gjithë kandidatët që do të paraqiten do të informohen kompletisht për punën që do të bëjnë, nuk do të lejojmë asnjë kandidat të ngelë i papërgatitur, dhe me arritjen atje do të dijë saktë se çfarë e pret, kush do e pret dhe si do të fillojë me punën e tij/saj.

Mini kurs për gjuhë angleze

Të gjithë ata kandidatë që janë të dobët me gjuhën angleze, do të jenë të përgatitur deri në ditën e nisjes që të mund të kuptohen, në përputhje me pozicionin që do e zgjedhin për punë ( Amvisëri, Pastrim, Lavanderi, Pastrues enësh) *kjo është për kandidatët që nuk dijnë anglisht.

Procesi i certifikimit dhe intervistës

(10 ditor) - gjithë trajnimi do të bëhet në përcjellje të partnerëve tanë me video materiale, më pas pason intervista nga ku punëdhënësit njoftohen me kandidatët, dhe për cilat pozicione do të dërgohen dhe selektohen kandidatët.

Aplikimi

Pas përfundimit të plotë të procesit të trajnimit, fillon aplikimi i përzgjedhjes së jahteve ose anijeve, së bashku me pranimin e certifikatave dhe pranimet për trajnimin e plotë.

Harxhimet organizative

Komplet procesi i trajnimit, aplikimit, komunikimit, logjistikës dhe organizimit të kandidatëve, deri në vendosjen e tyre

Biletë e paguar deri në vendin e nisjes

Nisja bëhet nga Tivat "Portomontenegro", Paris - Francë, Bari - Itali, Zvicër, Split, Zadër, Dubrovnik, Greqi, etj.
Oxxon Vacancies

Mos e lëshoni këtë mundësi për vetëm 399 euro, pako e plotë aplikimi dhe harxhime fikse që të bëheni pjesë e jetës luksoze të detit dhe lumenjve.

Oxxon Vacancies

Informata të detajuara

Kandidatët që deri tani kanë udhëtuar nga shtetet tjera të Evropës në koordinim me partnerët tanë vetëm se e kanë të siguruar pozicionin e tyre, kanë fituar shuma të mira të parave në muaj, dhe tani më kanë krijuar miqësi të shkëlqyera.
Tani e keni Ju mundësinë nga Maqedonia e Veriut që të bëheni pjesë e kësaj flote.
Pandemia e virusit korona, i dha një goditje të madhe botës së anijeve, por më në fund flotat po kthehen përsëri me punë me plot fitime, e jona dhe e Juaja është që ta mbushim kuotën e personelit që do të jetë pjesë e gjithë këtij tregimi të anijeve Evropiane.
Vetë historia e punës në jahte dhe anije të vogla të lumenjve, është eksperiencë magjike. Mësoni shumë, mësoni shumë për karakterin tuaj, mësoni si të keni sukses në çfarëdolloj situate, mësoni si të jeni të aftë për çdo sfidë.
Orari i punës është nga 8 deri në 12 orë në ditë.
Por për asnjë nga kandidatët që kanë shkuar deri tani, puna nuk ka qenë aspak sfiduese apo me presion. Pse?
Përshkak se bëhet fjalë për ekuipazh që përbëhet nga të rinj të secilës sferë, shoqëria pas punës, zbavitja pas punës dhe shëtitja në vendet dhe qytetet elitare të Evropës është energji të pashterrshme për çdo të ri. Çdo jaht apo anije bën ndalesa të ndryshme gjatë udhëtimit, Ju si pjesë e ekuipazhit keni të drejtë në marrëveshje me menaxhmentin të zbrisni dhe të shfrytëzoni kohën tuaj të lirë në qytetin ku është ankoruar anija.
Personeli fle dhe ushqehet në jaht apo anije. Keni dhoma të posaçme me kushte mjaft të mira. Shtrat i pastër, me servis të rregullt. TV, laptop dhe banjo. Disa nga anijet kanë 1 banjë për 2-3 dhoma. Zakonisht ka 2, 3, 4 persona në një dhomë, në varësi të njoftësisë të kandidatëve.
Në orët e mbrëmjes personeli i anijes ka lobin e vet ku kalon kohën e relaksimit bashkë me muzikë zbavitëse dhe shoqëri.
Kështu që JU INKURAJOJMË DHE JU FTOJMË të mos e lëshoni këtë mundësi për tu bërë pjesë e këtij tregimi magjik, për vetëm 399 euro pako promocionale.
Urdhëroni në zyrat tona për të aplikuar, të njihemi, të shoqërohemi dhe bashkarisht të lundrojmë drejt fitoreve dhe sukseseve të reja, si në anën financiare ashtu edhe në anën emotive.
PTSH

Pyetje të Shpeshta

KOS GREECE
SKIATHOS GREECE
SARDINIA ITALY
SPLIT CROATIA
ATHENS GREECE
MALLORCA SPAIN
DUBROVNIK CROATIA
MYKONOS GREECE
RHODES GREECE
CORFU GREECE
SANTORINI GREECE
BRAC CROATIA
ZADAR, SIBENIK CROATIA
PULA, ISTRA, PAG CROATIA
CANNES FRANCE
ST. TROPEZ FRANCE
NICE FRANCE
MONTE CARLO MONACO
CORSICA FRANCE/SICILY
AMALFI COAST AND ISLES
CINQUE TERRE ITALY
BARCELONA SPAIN
MARBELA SPAIN
BALEARIC ISLANDS

IBIZZA
MALTA
VENICE ITALY
HERCEG NOVI MONTENEGRO
TIVAT – PORTOMONTENEGRO
KOTOR – MONTENEGRO
TURKEY
AMSTERDAM NETHERLANDS
REYKJAVIK ICELAND
BUDAPEST HUNGARY
PRAGUE CZECH REP
BALTIC SEA DENMARK
LONDON ENGLAND
BALTIC SEA NORWAY FINLAND
RHINE RIVER GERMANY
RHINE RIVER AUSTRIA
RHINE RIVER BELGIUM
SWITZERLAND
RHINE MOSEL SWITZERLAND
DANUBE RIVER AUSTRIA
DANUBE RIVER GERMANY
DANUBE RIVER SLOVAKIA
DANUBE RIVER HUNGARY

Nisja bëhet nga Tivat "Portomontenegro", Paris - Francë, Bari - Itali, Zvicër, Split, Zadër, Dubrovnik, Greqi, etj.

Oxxon Vacancies

Shpjegim i plotë i procesit

01
Kandidatët e interesuar vijnë në zyrat tona në Rr. Maqedonia - Luj Paster 1 të njoftohemi, ose nëpërmjet telefonit.
02
Nga momenti që marrin vendim për tu bërë pjesë, mbushin aplikimin dhe kryejnë pagesën në zhirollogarinë bankare në denar sipas vlerës monetare nga BPRM.
03
Nga momenti që bëhet pagesa. Fletëpagesa bashkë me aplikimin dërgohet në regjistrin e APLIKANTËVE ZYRTAR.
04
Për shkurtë kohë pastaj mblidhen grupe nga 50-100 persona dhe fillon trajnimi.
05
Trajnimi zgjat 10 ditë dhe do të ndahet në disa pjesë.
06
Pjesa parë - Në varësi të pozicionit për të cilin keni aplikuar do të bëhet praksë reale në teren
07
Pjesa e dytë - Pishinë dhe siguri
08
Pjesa e tretë - përgatitje psiqike e kandidatëve (nga ky trajnim fitoni komplet përgatitje psikofizike për punë dhe jetë në anije)
09
*pa marrë parasysh eksperiencën tuaj në karrierën me anije, pas përfundimit të trajnimit ju do të keni komplet personalitet tjetër. Trajnimi do të përbëhet nga fjalime motivuese, situata praktike dhe zgjidhje të situatave e cila do të jetë një eksperiencë totale e re si dhe një përfitim për ju si individë
010
Një pjesë e procesit të trajnimit do të jetë e inçizuar dhe fotografuar nga partnerët tanë, dhe me kompletimin e trajnimit kandidatët fitojnë certifikatë për të njejtën.
011
Në momentin kur mirren certifikatat, kandidatët janë të lirë.
012
Në moment kur mbërrijnë certifikatat, bashkë me aplikimin, me vërtetimet nga gjykata dhe mjeku amë, fillon procesi i dërgesës së aplikimeve tek kompanitë e anijeve.
013
Pas një periudhe të shkurtër kandidatët fillojnë të marrin konfirmime në postat e tyre elektronike ose thirrje se janë pranuar aplikimet e tyre, nga ku fillon intervista për punë, që përbëhet nga intervista të shkurtra nga menaxhmenti (HR). Me të njejtin menaxhment që veçse ua ka dhënë certifikatat për përfundimin e trajnimit dhe që është i njohur me kandidatët.
014
Nga momenti që përfrundojnë intervistat, kandidatët pregaditen për nisje, pritet vetëm marrja e datës së nisjes dhe lokacioni. Gjithë këtë e merr përsipë OXXON VACANCIES, dhe kandidatët janë komplet të përgatitur.
015
Deri tani mbi 80% të aplikimeve janë pranuar nga ana e kompanive pas intervistave.
Në trajnim do i mësoni gjitha detajet rreth intervistave dhe si do të bëhen ato.
Oxxon Vacancies

Lokacioni jonë është në qendër të Shkupit.

Adresa:

Rr. Maqedonia, Luj Paster 1 (Pallati Maqedonia), Shkup

E-mail për informacione:

info@oxxon.mk

Telefon:

072 700 606

Apliko online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Oxxon Testimonials

  Dëshmi nga aplikantët tanë

  Oxxon Vacancies

  Jahte

  Oxxon Vacancies

  Kompanitë e anijeve