Не ја пропуштајте можноста, за само 399 евра промотивен пакет до крајот на годинава, да отпатувате и заработувате по минимум 2700 евра месечно.

Сакаш да бидеш дел од екипажот на најлуксузните јахти низ Европа? Запловете, научете и развијте се во нова личност покрај раскошот на луксузниот свет.

Сакаш да го промениш животот на финансиско и емотивно поле? JOIN US! Местата полека се пополнуваат, 399 евра те делат од нова животна приказна!

Искуството, парите, шетањето и познанствата кои ќе ги искусиш низ Европа, стекнувајќи нови пријателства, љубов, дружење и многу убави моменти се тука. Треба да одлучиш и да аплицираш! JOIN US!
5
1 +
Задоволни клиенти

Години искуство

Oxxon Vacancies
Има потреба од 2400 млади луѓе од Македонија, со македонски пасош. На возраст од 21 до 42 години.

Ги охрабруваме сите: конобари, чистачи, кувари, електричари, водоводџии, хаусмајстори, медицински лица, музичари, фотографи, собарки, шанкери, хостеси, масери…итн да ни се приклучат во новата приказна и започнување на нов живот, нови познанства и нови големи заработки !

Oxxon Vacancies
Заедно да ја оствариме најголемата приказна за ЛУСКУЗНИ ЈАХТИ и РЕЧНИ БРОДОВИ низ Европа.
Месечна заработка од минимум – 2700 ЕВРА
Минимален договор за работа – 3 месеци.
3
1 +
Мин. плата

Месеци - минимален договор за работа

1
Промо пакет

Oxxon Vacancies
ПРОМОТИВЕН ПАКЕТ ДО МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 399 евра !!!

НОВАТА СЕЗОНА ЗА ЈАХТИ И БРОДОВИ ОТПОЧНУВА ВО МЕСЕЦ ЈАНУАРИ, ФЕВРУАРИ И МАРТ, до тогаш да собереме што е можно поголем број на луѓе и пријатели!

Oxxon Vacancies

Во пакетот е вклучено:

ОБУКА на кандидатите

(10 дневна) – комплетно обучување на кандидатите во зависност од областа за која аплицираат, психофизичка подготовка на кандидатите за работа на брод и безбедност, сите кандидати кои ќе се пријават ќе добијат целокупна слика за работата која што ќе ја работат, нема да дозволиме ниту еден кандидат да не биде спремен, и со самото пристигнување таму ќе знае точно што го чека, кој ќе го пречека и како ќе започне со неговата работа.

Мини курс за англиски јазик

Сите оние кандидати кои се слаби со англискиот јазик, ќе бидат спремни до нивното тргнување да знаат основен разговорен јазик, во согласност позицијата која што ќе ја одберат (Housekeeping, Cleaning, Laundry, Dishwasher ) *ова е за кандидати што не знаат англиски јазик

Сертификационен процес и интеврју

(10 дена) – целата обука ќе биде проследена од нашите партнери со видео материјали, потоа следува интервју од кое работодавците се запознаваат со кандидатите, и за кои позиции би биле испратени и селектирање на кандидатите.

Апликација

По целосно завршениот процес на обука, започнува апликацијата до одбраните јахти или бродови, заедно со прикачените сертификати и признанија за завршената обука.

Организациски трошоци

Целокупниот процес на обука, апликација, комуникација, логистика и организација на кандидатите, до нивно сместување.

Платена карта до местото на тргнување

Тргнувањето ќе биде Тиват “Портомонтенегро” , Париз Франција, Бари Италија, Швајцарија. Патните трошоци се вклучени во пакетот.
Oxxon Vacancies

Не ја испуштајте оваа шанса за само 399 евра фул пакет апликација и фиксни трошоци да станете дел од луксузниот морски и речен свет.

Oxxon Vacancies

Детални информации

Кандидатите што досега отпатуваа од други земји во Европа во координација со нашите партнери веќе ја имаат зацврстено нивната позиција, заработуваат одлични месечни примања, и веќе имаат одлични пријателства и познанства.
Сега имате и Вие шанса од С. Македонија да бидете дел од оваа флота.
Пандемијата на вирусот корона, зема голем замав врз бродскиот свет, но конечно флотите се враќаат назад со работа со полна пареа, на нас и на Вас е да ја наполниме квотата на персонал кој ќе биде дел од цела таа нова европска бродска приказна.
Самата приказна работа на јахти и мали речни бродови, е едно магично искуство. Учите многу, учите многу за себе како личност, учите како да се справувате во секоја дадена ситуација, учите како да бидете способни за било каков предизвик.
Смените за работа се од 8 до 12 саати на дневно ниво.
Но за ниеден кандидат кој до сега отишол, не преставувала работата никаков предизвик или притисок. Зошто ?
Затоа што станува збор за екипаж од млади луѓе од секоја област, дружбите после работа , забавата после работа и шетањето низ елитни места и градови низ Европа се неисцрпна енергија за секој млад човек. Секоја јахта или брод застанува на разни попатни станици, Вие како дел од екипажот на бродот имате дозвола во договор со менаџментот да се симнете и да го потрошите вашиот слободен ден низ градот каде што е закотвен бродот.
Персоналот спие и јаде во јахтата или бродот. Имате посебни соби со доста задоволителни услови. Чиста постела, со редовно сервисирање на истата. Телевизор, лаптоп и купатило. На некои од бродовите има по 1 купатило на 2-3 соби. Во соба обично одат по 2,3,4 луѓе во зависност од познанството на кандидатите.
Во вечерните часови персоналот на бродот има свое лоби каде што ги поминува релаксирачките часови заедно со забава музика и дружење.
Така да ВЕ ИНСПИРИРАМЕ И ПОТТИКНУВАМЕ да не ја пропуштате оваа шанса со промотивниот пакет со фиксни трошоци од само 399 евра, да станете дел од оваа магична приказна.
Повелете во нашата канцеларија да поднесете апликација, да се запознаеме, да се подружиме и заеднички да отпловиме во нови победи и успеси, како на финансиско поле така и на емотивно поле.
ЧПП

Често Поставувани Прашања

KOS GREECE
SKIATHOS GREECE
SARDINIA ITALY
SPLIT CROATIA
ATHENS GREECE
MALLORCA SPAIN
DUBROVNIK CROATIA
MYKONOS GREECE
RHODES GREECE
CORFU GREECE
SANTORINI GREECE
BRAC CROATIA
ZADAR, SIBENIK CROATIA
PULA, ISTRA, PAG CROATIA
CANNES FRANCE
ST. TROPEZ FRANCE
NICE FRANCE
MONTE CARLO MONACO
CORSICA FRANCE/SICILY
AMALFI COAST AND ISLES
CINQUE TERRE ITALY
BARCELONA SPAIN
MARBELA SPAIN
BALEARIC ISLANDS

IBIZZA
MALTA
VENICE ITALY
HERCEG NOVI MONTENEGRO
TIVAT – PORTOMONTENEGRO
KOTOR – MONTENEGRO
TURKEY
AMSTERDAM NETHERLANDS
REYKJAVIK ICELAND
BUDAPEST HUNGARY
PRAGUE CZECH REP
BALTIC SEA DENMARK
LONDON ENGLAND
BALTIC SEA NORWAY FINLAND
RHINE RIVER GERMANY
RHINE RIVER AUSTRIA
RHINE RIVER BELGIUM
SWITZERLAND
RHINE MOSEL SWITZERLAND
DANUBE RIVER AUSTRIA
DANUBE RIVER GERMANY
DANUBE RIVER SLOVAKIA
DANUBE RIVER HUNGARY

Тргнувањето ќе биде Тиват “Портомонтенегро” , Париз Франција, Бари Италија, Швајцарија, Сплит, Задар, Дубровник, Грција итн...

Oxxon Vacancies

Објаснување на целиот процес

01
Заинтересираните кандидати доаѓаат во канцеларија на ул. Македонија – ЛУЈ ПАСТЕР 1 да се запознаеме, или телефонски.
02
Од кога ќе донесат одлука дека ќе партиципираат, пополнуваат апликација и вршат уплата на жиро сметка во денарска противредност на курсот на НБРМ.
03
Штом се оствари уплатата заедно со уплатницата и апликацијата се заведуваат во регистарот на ОФИЦИЈАЛНИ АПЛИКАНТИ.
04
За брзо време после тоа се собираат групи број 50-100 луѓе и започнува обуката.
05
Обуката трае 10 дена и ќе биде разложена на неколку делови.
06
Прв дел – Во зависност од позицијата за која се аплицира ќе се врши реална пракса на терен
07
Втор дел – Базен и безбедност
08
Трет дел - Психичка подготовка на кандидатите (од оваа обука добивате комплет психофизичка-подготовка за работата и животот на брод)
09
*без разлика на вашата бродска кариера, по завршување на обуката Вие ќе бидете комплетно друга личност. Обуката ќе биде составена од мотивациони разговори, практични ситуации и решенија и ќе биде комплетно ново искуство и добивка за Вас како индивидуа.
010
Дел од процесот на обуката ќе биде снимен и фотографиран од нашите партнери, и со целосно завршување на обуката кандидатите добиваат сертификат за завршена обука.
011
Во времето додека се добијат сертификатите кандидатите се слободни.
012
Откако ќе стигнат сертификатите заедно со апликацијата, сертификатот, потврдите за неосудуваност и лекарското уверение започнува организиран процес за пренесување на апликациите до бродските компании.
013
Потоа има краток период додека да почнат кандидатите да добиваат потврдни маилови или повици дека нивната апликација е примена, и започнуваат интеврјуата за работа, тоа се кратки интервјуа со HR Management , со истиот менаџмент кој веќе ги има издадено сертификатите за завршена обука и е запознаен со кандидатите.
014
Откако ќе завршат интервјуата кандидатите се спремни за тргнување, се чека да ја добијат датата на тргнување и локацијата. Сето тоа OXXON VACANCIES го превзема , и кандидатите се комплетно спремни.
015
До сега над 80% од апликациите се одобрени од страна на компаниите по интервјуто.
На обуката ќе ги дознаете сите детаљи околу интервјуата и како да се поминат.
Oxxon Vacancies

Нашата локација е во строгиот центар на градот Скопје.

Адреса:

ул. Македонија, Луј Пастер 1 (Палата Македонија)

E-Mail за информации:

info@oxxon.mk

Телефон:

072 700 606

Аплицирај онлајн

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Oxxon Testimonials

  Сведоштва од наши апликанти

  Oxxon Vacancies

  Јахти

  Oxxon Vacancies

  Бродски компании