Во потрага сме на работници за во хотелскиот сектор во Хрватска со директен договор за вработување, со една од најдобрите компании во Хрватска.

Плати од 700-3000, зависно од позиција, додатно исплатени бонуси, саати и башиш.

Сите келнери, помошници, кувари, помошници кувари, собарки, чистаци, градинари, базенски работници, рецепционери, ве повикуваме да се пријавите во агенција од 11-14 часот.

Во потрага сме на работници за во ресторанскиот сектор за Хрватска - сезона 2024

Oxxon Vacancies

Нашите кандидати кои што веќе се таму, споделуваат со нас одлично искуство сега за сега, и се презадоволни од приемот и организацијата на компанијата со која што ке работат.
Поминуваат секој ден обуки и тренинзи на високо ниво и учат за нивото на работа на луксузните ресторани.

Условите на компанијата се на високо ниво. Кандидатите се сместени во згради нови во нови станови, со одлични услови.

Во склоп на условите се исто така и храната и пијалоците кои што ги покрива исто компанијата како и смештајот.

Компанијата покрива превоз од работа до дома секој ден.

Oxxon Vacancies

Пакетот чини 99 евра, во него е вклучено:

Oxxon Vacancies

Не ја пропуштајте можноста, за само 99 евра промотивен пакет до крајот на годинава, да отпатувате во Хрватска - сезона 2024 и да заработувате од 700 до 3000 евра месечно.

Oxxon Vacancies

Нашата локација е во строгиот центар на градот Скопје.

Адреса:

ул. Македонија, Луј Пастер 1 (Палата Македонија)

E-Mail за информации:

info@oxxon.mk

Телефон:

072 700 606

Аплицирај онлајн

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    Oxxon Testimonials

    Сведоштва од наши апликанти