Во потрага сме на работници за во ресторанскиот сектор за Дубаи и Бахраин. Соработката ни е со една од , ако не и најдобрата најлуксузната компанија во светски рамки.

Платите од 1500 евра - 5500 евра + бакшиш, зависно од позиција и знаење.

Сите конобари, шанкери, помошници, чистачи, кувари кои што сакаат да бидат дел од вистинскиот џет сет и во најбогатите земји и да земат од колачот колку можат и умеат , ги повикуваме да се пријават. Пријавувањето е во агенција секој ден од 11-14h.

Во потрага сме на работници за во ресторанскиот сектор за Дубаи и Бахраин.

Oxxon Vacancies

Нашите кандидати кои што веќе се таму, споделуваат со нас одлично искуство сега за сега, и се презадоволни од приемот и организацијата на компанијата со која што ке работат.
Поминуваат секој ден обуки и тренинзи на високо ниво и учат за нивото на работа на луксузните ресторани.

Условите на компанијата се на високо ниво. Кандидатите се сместени во згради нови во нови станови, со одлични услови.

Во склоп на условите се исто така и храната и пијалоците кои што ги покрива исто компанијата како и смештајот.

Компанијата покрива превоз од работа до дома секој ден.

Oxxon Vacancies

Пакетот чини 199 евра, во него е вклучено:

Oxxon Vacancies

Не ја пропуштајте можноста, за само 199 евра промотивен пакет до крајот на годинава, да отпатувате во Дубаи или Бахраин и да заработувате од 1500 до 5500 евра месечно.

Oxxon Vacancies

Нашата локација е во строгиот центар на градот Скопје.

Адреса:

ул. Македонија, Луј Пастер 1 (Палата Македонија)

E-Mail за информации:

info@oxxon.mk

Телефон:

072 700 606

Аплицирај онлајн

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    Oxxon Testimonials

    Сведоштва од наши апликанти